Изграждането на кръгово движение на бул. “Банско шосе“ и ул. “Самуиловско

...
Изграждането на кръгово движение на бул. “Банско шосе“ и ул. “Самуиловско
Коментари Харесай

Кръговото движение между бул. “Банско шосе“ и ул. “Самуиловско шосе“ в Сливен вече е факт

Изграждането на кръгово движение на бул. “Банско шосе “ и ул. “Самуиловско шосе “ в Сливен завърши.

Автомобилите към този момент минават през новия обект. На място беше кметът Стефан Радев, който изрази задоволство от работата на изпълнителя и късите периоди, в които бяха изпълнени дейностите. Началото беше обещано в средата на март.

„ Не мога да скрия, че съм доста удовлетворен и от това, което виждам като осъществяване и късите периоди, с които беше изпълнен този обект “, сподели кметът.

От своя страна шефът на компанията Йордан Георгиев благодари на сливенските жители за търпението и разбирането по време на построяването.

„ Имаше изключения, само че 99,99 % от хората бяха добре настроени до момента в който работихме. Пожелавам все такива хубави неща да се случват на Сливен и безаварийно да се употребява това кръстовище “, сподели той.

Старото Т-образно кръстовище беше преоформено в кръгово с три вход/изхода. Местоположението и габарита е съобразено по този начин, че при бъдещи вложения от страна на Община Сливен елементарно да се построи четвърти вход/изход за с. Чинтулово, без да се постановат градивни промени по самия кръг.

Изграждането на кръгово придвижване на тази конфликтна точка е част от политиката на общинското управление за повишение сигурността на придвижване и понижаване на опциите за пътни произшествия.

Предстои създаване на кръгово кръстовище на бул. „ Панайот Хитов “. В момента се възнамерява такова и на бул. „ Бургаско шосе “ с бул. „ Илинденско въстание “.

От страницата на кмета Стефан Радев във Facebook:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР